werken op chemelot

Werken en leren


Er is geen betere plek om je carrière te beginnen of een boost te geven dan op Chemelot. Je kunt hier je kwaliteiten ten volle benutten en je blijft in jezelf investeren. In een hoogtechnologische omgeving wordt er eenvoudigweg van je verwacht dat je je kennis up to date houdt. Blijven bijscholen dus, dat kan via cursussen of deeltijdopleidingen. Maar ook in de praktijk leer je continu, bijvoorbeeld door actief deel te nemen aan verschillende projecten. Werken en leren gaan hier hand in hand en dat zal je hele carrière zo blijven.

Starten en stage lopen

Elk jaar gaan de ogen van heel wat aanstormende talenten open op Chemelot. Via stages en leerwerk-plaatsen maken ze kennis met de unieke omgeving van chemische bedrijven. Van start-ups tot multinationals; hier heb je alle kans om te ontdekken wat je het beste ligt. Ook in de breedte is er nog alle ruimte voor ontwikkeling. Al werkend leer je de praktijk kennen.

Leren in de praktijk

Ook Chemelot heeft te maken met vergrijzing. Dat heeft twee belangrijke voordelen voor werkzoekenden. Ten eerste gaan er de komende jaren veel medewerkers met pensioen en dat betekent een continue stroom aan nieuwe vacatures. Ten tweede lopen hier veel senior medewerkers rond. Doorgewinterde professionals met tientallen jaren praktijkervaring. Daar kun je zo ongelooflijk veel van leren. Kennis die je in geen enkel boek vindt.

Persoonlijke groei

Aan jou de keus: ga je de diepte in en word je de beste in je vakgebied? Of ligt je ambitie uiteindelijk meer bij een managementfunctie? Eén ding is zeker: op Chemelot maak je ook als persoon een grote ontwikkeling door. De internationale omgeving, de verschillende bedrijven, alle disciplines die hier samenkomen, de maatschappelijke impact (veiligheid voor alles) van alles wat je doet. Je groeit hier ook als mens.

Goed voor je CV

Waar je ook terecht komt, een baan op Chemelot staat altijd goed op je CV. Als je het hier goed doet, zegt dat iets over je. Iemand die zo stevig in zijn schoenen staat, is overal welkom.


Top 3 vacatures