werken op chemelot

Hoe ver wil je komen?

Meer dan 50 bedrijven die samen volop in ontwikkeling zijn, dat is de ideale omgeving voor je persoonlijke ontwikkeling. Op Chemelot is het niet de vraag óf je kunt werken en leren, maar hoe je dat het liefste doet. Het tempo bepaal je in overleg met je werkgever, hoe hoog je de lat legt is aan jou. Zeker is dat er ruim baan is voor zowel mbo'ers als hbo'ers en academici. Kies een passend instapniveau en versnel je carrière.
  

MBO

Heb je een mbo-diploma of werk je momenteel op mbo-niveau, dan gaat er een wereld voor je open op Chemelot. Om te beginnen is er altijd vraag naar procesoperators. Durf je het aan om achter de knoppen te zitten van een van de grootste fabrieken van Nederland? Ook voor mbo'ers met een werktuigbouwkundige, elektrotechnische en installatietechnische achtergrond zijn er mogelijkheden. En niet te vergeten: al die bedrijven op Chemelot hebben ook medewerkers nodig in andere vakgebieden. Er zijn regelmatig vacatures voor mbo-banen op het gebied van finance, inkoop, ICT, HR, veiligheid en milieu.

Ontdek alle MBO vacatures

HBO

Op Chemelot wordt geproduceerd wat knappe koppen over de hele wereld bedenken. De brug van innovatie naar productie is een ongelooflijke uitdaging. En als het proces eenmaal loopt, blijft nog altijd de vraag: hoe kan het beter, sneller, schoner en veiliger? Voor chemisch of scheikundig technologen op hbo-niveau is er nauwelijks iets mooiers denkbaar. Werken op Chemelot is werken op het hoogste niveau in procestechniek. En dat op een schaal die z'n gelijke nauwelijks kent. Dat geldt ook voor engineers met een achtergrond in werktuigbouwkunde, electro, installatie en materiaalkunde. En wat dacht je van uitdagingen op hbo-niveau voor marketeers, HR-managers en financieel specialisten?

Ontdek alle HBO vacatures

WO

Veel van de bedrijven op Chemelot zijn internationale topspelers. Dit is als het ware de Champions League van de procesindustrie. Op sleutelposities zijn daar academici nodig met diepgaande vakkennis. Denk hierbij aan chemical engineers, mechanical engineers, scheikundig technologen en professionals met een achtergrond in internationale bedrijfskunde. Veel mensen met een universitaire opleiding stoten op Chemelot door naar managementniveau. Binnen een internationale onderneming zijn er nauwelijks grenzen aan hoever je kunt komen. Landsgrenzen tellen hier zeker niet.

Ontdek alle WO vacatures

Top 3 vacatures