werken op chemelot

Solliciteren bij Chemelot,
hoe werkt dit?


Het webportal werkenopchemelot.com is een initiatief van de gezamenlijke bedrijven op Chemelot. Je vindt hier een overzicht van de vacatures en stage opdrachten van deze bedrijven, op de locatie Chemelot. Vacatures en stage opdrachten buiten de locatie Chemelot worden niet weergegeven. Hiervoor kun je terecht op de website van het betreffende bedrijf, zie link bedrijven.
 
Zoeken via het webportal

Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de uitdaging om je weg te vinden. Deze portal helpt je daarbij. Hier kom je alles te weten over de bedrijven, de mogelijkheden en de samenwerking in projecten op Chemelot. Maar je vindt hier ook alle actuele vacatures en stageplaatsen. Alles wat nodig is om de match te maken. Waar wacht je nog op, aan de slag!

Solliciteren bij de bedrijven

Stel, je hebt een interessante vacature gezien op werkenopchemelot.com. Hoe nu verder? Solliciteren doe je bij het betreffende bedrijf. Na het invullen van je zoekcriteria en de lijst van passende vacatures, klik je op de link van de vacature. Je gaat vervolgens naar de website van het betreffende bedrijf of de detailpagina van de vacature op werkenopchemelot.com. Daar vind je ook alle gegevens om (online) te solliciteren. Heb je vragen over een specifieke vacature of stage opdracht, neem dan contact op met het betreffende bedrijf.

Open sollicitaties

Open solliciteren via werkenopchemelot.com is helaas niet mogelijk. We adviseren je te kijken op de pagina bedrijven, link, welk bedrijf het beste bij je past. Stuur je open sollicitatie vervolgens rechtstreeks naar dit bedrijf/ deze bedrijven.

Job alert

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe carrièrekansen op Chemelot? Meld je dan aan voor het jobalert. Je vult je persoonlijke voorkeuren in en wordt automatisch op de hoogte gesteld als er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan deze criteria.

Contact

Voor vragen over vacatures en stage opdrachten, kun je contact opnemen met het betreffende bedrijf.

Heb je vragen over werken op Chemelot in algemene zin of de nieuwsberichten en events, stuur deze dan in via het contactformulier.


Start-ups

Start-ups en multinationals versterken elkaar

> Bedrijven
standaard

Carrière maken waar de toekomst vorm krijgt

> Vacatures