werken op chemelot

Maak kennis met de bedrijven op Chemelot


Open je toekomst op Chemelot. Met ruim 50 verschillende bedrijven, groot en klein, is dit de grootste werkplek van de regio. De diversiteit aan bedrijven op één locatie is uniek, de manier waarop ze samenwerken aan optimalisatie van processen en producten is dat ook. Als je eenmaal in deze wereld stapt, kun je letterlijk alle kanten uit.
Nu is de vraag: waar ben jij het beste op je plek?

In een klein innovatiegedreven team of juist binnen een internationale organisatie? Neem even de tijd om de verschillende bedrijven te leren kennen. Ze stellen zich hier aan je voor en nodigen jou uit om hetzelfde te doen.

Air Liquide

Air Liquide is een internationale onderneming die zich gespecialiseert in het produceren en leveren van industriële en medische gassen en de daaraan gekoppelde services. Air Liquide heeft haar activiteiten onderverdeeld in vier World Business Lines: Large Industries, Industrial Merchant, Electronics en Healthcare welke klanten bedienen in ondermeer de chemie, elektronica, voedselindustrie, metaalnijverheid, laboratoria, technologie en gezondheidszorg.

Air Liquide Acetylene BV te Geleen maakt deel uit van de business line Industrial Merchant Benelux (AL IM Benelux). AL IM Benelux levert gassen, gasdistributie- en gasproductie-installaties aan afnemers in industrie, dienstverlening en medische sector. Gassen worden zowel in bulk als in cilinders aan de klant geleverd, dan wel met installaties bij de klant geproduceerd. Gas in cilinders wordt zowel direct, als via depots aan afnemers geleverd. Cilinders worden deels door AL IM Benelux gevuld en deels door derden. Installaties voor de productie van gassen en installaties voor de opslag van bulkgassen op locatie bij de klant worden door AL IM Benelux gebouwd, geëxploiteerd en onderhouden. Gassen worden door AL BV ingekocht bij productieorganisaties van het moederbedrijf en bij derden. AL IM Benelux heeft geen faciliteiten voor of activiteiten in het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe gassen of de toepassing daarvan. Binnen AL IM Benelux werken circa 500 medewerkers verdeeld over 6 locaties in België + Luxemburg (3), Nederland (3).


Air Liquide
Kerenshofweg 101
6167 AL Geleen
T: 040 250 3920
F: 040 250 3533
eric.heetkamp@airliquide.com | www.nl.airliquide.com/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Air Liquide

AnQore

AnQore is een gespecialiseerde leverancier van chemicaliën, gericht op het veilig en zeker leveren van acrylonitrile, hydrogen cyanide, acetonitrile en sodium cyanide. Onze productielocatie bevindt zicht op het Chemelot Chemical Park in Geleen en we hebben een kantoor in Sittard. We gebruiken onze uitstekende milieu en veiligheid prestaties en unieke logistieke netwerk om onze klanten keer op keer consistent en betrouwbaar te beleveren. Dit is wat wij SMART chemicals noemen.


AnQore
Poststraat 1
6135 KR Sittard
T: 06 83649415
F:
Patricia.Damvelt@anqore.com | www.anqore.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij AnQore

ARLANXEO Holding B.V.

ARLANXEO is een wereldleider op het gebied van synthetische rubber, met ongeveer 3.800 medewerkers verspreid over 20 productiesites in 9 landen. ARLANXEO is een joint venture van LANXESS en Saudi-Aramco, met het hoofdkantoor in Maastricht.

De kernactiviteit van ARLANXEO is de ontwikkeling, productie en verkoop van synthetische hoogkwalitatieve rubbers, met toepassingen in de automobiel- en bandenindustrie, de bouw en olie- en gaswinning.


ARLANXEO Holding B.V.
Stationsplein 8B
6221 BT Maastricht
T: 06-22389669

marjolein.beckers@arlanxeo.com | www.arlanxeo.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij ARLANXEO Holding B.V.

ARLANXEO Netherlands B.V.

ARLANXEO is een wereldleider op het gebied van synthetische rubber, met ongeveer 3,800 medewerkers verspreid over 20 productiesites in 9 landen.

ARLANXEO is een joint venture van LANXESS en Saudi-Aramco, met het hoofdkantoor in Maastricht.De kernactiviteit van ARLANXEO is de ontwikkeling, fabricage en verkoop van synthetische hoogkwalitatieve rubbers, met toepassingen in de automobiel, en bandenindustrie, de bouw en olieen gaswinning.

 


ARLANXEO Netherlands B.V.
Urmonderbaan 24
6167 RD Geleen
T: 046 702 0700
F:
miriam.wijnands@arlanxeo.com | www.arlanxeo.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij ARLANXEO Netherlands B.V.

BasicPharma

Basic Pharma is een farmaceutisch bedrijf dat zich toespitst op de ontwikkeling, registratie, productie en commercialisering van farmaceutische nicheproducten.

Het bedrijf produceert steriele en niet-steriele, halfvaste en vloeibare preparaten en fungeert als dienstverlener voor academische centra, biotech starters en de farmaceutische industrie.

Door het ontwikkelen van verbeterde preparaten of leveringsmethodes, voegt het bedrijf waarde toe aan bestaande patent producten en kan het deze producten snel introduceren via de flexibele productiefaciliteiten en gevestigde distributiekanalen.

Door haar kennis van de gehele productieketen is Basic Pharma in staat om haar relaties de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden.


BasicPharma
Burgemeester Lemmensstraat 352
6163 JT Geleen
T: +31(0)882554010

info@basicpharma.nl | www.basicpharma.nl/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij BasicPharma

Borealis Plastomers

Borealis is a leading provider of innovative solutions in the fields of polyolefins, base chemicals and fertilizers


With headquarters in Vienna, Austria, Borealis currently employs around 6,500 and operates in over 120 countries. It generated EUR 7.7 billion in sales revenue and a net profit of EUR 988 million in 2015. The International Petroleum Investment Company (IPIC) of Abu Dhabi owns 64% of the company, with the remaining 36% belonging to OMV, an international, integrated oil and gas company based in Vienna. Borealis provides services and products to customers around the world in collaboration with Borouge, a joint venture with the Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC).

Borealis and Borouge aim to proactively benefit society by taking on real societal challenges and offering real solutions. Both companies are committed to the principles of Responsible Care®, an initiative to improve safety performance within the chemical industry, and contribute to solve the world's water and sanitation challenges through product innovation and their Water for the World™ programme.


Borealis Plastomers
Koolwaterstofstraat 1
RA 6161 Sittard-Geleen
T: +3146 4768280

inge.sollet@borealisgroup.com | www.borealisgroup.com/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Borealis Plastomers

Brightlands Chemelot Campus

Brightlands Chemelot Campus vormt samen met Chemelot Industrial Park een van de grootste research-en industrielocaties in Europa. Als campus van nationaal belang ambieert de campus om in Europa de technologische hotspot op het gebied van performance materials te worden. Door business, (toegepast) onderzoek en onderwijs samen te brengen in één uniek open innovatie ecosysteem wordt synergetische meerwaarde gecreëerd door middel van slimme samenwerking.

Bestaande en nieuwe bedrijven (van multinationals tot start-ups), kennis- en opleidingsinstituten vormen samen een innovatieve community die nationaal en internationaal studenten, onderzoekers en ondernemers aantrekt in chemie en performance materials. In 2013 zijn ruim 1300 kenniswerkers werkzaam bij meer dan 40 bedrijven en kennisinstituten op de campus. De strategie is erop gericht de campus versneld verder te ontwikkelen tot een excellente community van meer dan 100 bedrijven en ten minste 2500 kenniswerkers in 2023.

De belangrijkste rollen van de campusorganisatie zijn de groei van het aantal kenniswerkers op de campus, het verder ontwikkelen van de campuscommunity en daarmee het aantal waardevolle samenwerkingen, het ontwikkelen en onderhouden van de campus R&D infrastructuur.


Brightlands Chemelot Campus
Postbus 18
6160 MD GELEEN
T: 046 4766336
F:
astrid.verberne@brightlands.com | www.brightlands.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Brightlands Chemelot Campus

Carbolim

Carbolim is gespecialiseerd in het zuiveren, verdichten en vloeibaar maken van kooldioxide, voor o.a. de volgende toepassingen.

- carbonisatie van frisdranken, minerale waters

- inertisering van tanken en processen

- groeistimulatie van planten in serres

- foaming van kunststoffen enz.


Carbolim
Oude Postbaan 20
6167 RG Geleen
T: +31 46 4268060
F:
c.baert@carbolim.nl | www.chemelot.nl/?id=3&template=bedrijf.htm&bid=64&taal=nl

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Carbolim

Chemelot Career Center

Het Chemelot Career Center faciliteert een gezamenlijke talent strategie namens bedrijven op de Chemelot site. Door het totaal overzicht te bieden van carrièrekansen over bedrijven heen in combinatie met het bouwen aan een aantrekkelijke en sterke talent community, zijn we maximaal in staat talenten te binden aan de site.

Zo bieden we toekomstperspectief over bedrijven heen aan nieuwe en bestaande talenten voor alle vormen van tijdelijk en vast werk.  De Founders van het Chemelot Career Center zijn AnQore, ARLANXEO, Borealis, DSM, Fibrant, OCI, SABIC en Sitech


Chemelot Career Center
Urmonderbaan 22
6167 RD GELEEN
T: 0653911823

Career.Center@Chemelot.nl | https://www.werkenopchemelot.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Chemelot Career Center

Cymaco

Cymaco Nederland BV is gespecialiseerd in het herkeuren en onderhouden van gasflessen en flessenbundels voor acetyleen.

Daarnaast worden op vraag van de klant ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, met name uitwendig stralen en schilderen van de gasflessen en beschermkappen, nakijken en heropbouwen van flessenbundels, vernieuwen van ventielen, en dergelijke meer…

 

Cymaco Nederland BV is ISO 9001 gecertificeerd en daarnaast houder van diverse delegaties, waaronder die voor het herkeuren volgens de“Transportable Pressurized Equipment Directive”, en homologaties, onder meer voor het herkeuren van Amerikaanse acetyleen gasflessen volgens de richtlijnen van de “United StatesDepartment of Transportation”.


Cymaco
Kerenshofweg 1
6167 AE Geleen
T: +31 (0)46 7022 370
F:
info@igs-cymaco.be | www.igs-cymaco.be

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Cymaco

DB Schenker Rail Nederland

DB Schenker Rail Nederland N.V. (kortweg: DB Schenker) vervoert goederen over de rail naar/van verladers en klanten in binnen- en buitenland. DB Schenker is een toonaangevende en wereldwijd actieve logistiek dienstverlener met grote belangen in expeditie, luchtvracht, zeevracht, wegvervoer en railtransport. DB Schenker beschikt over eigen locomotieven en wagens en de strategie is gericht op het versterken van de eigen aanwezigheid op de belangrijkste internationale transportroutes en klanten een aantrekkelijk geprijsd en vlekkeloos uitgevoerd transportproduct aan te aanbieden. DB Schenker is marktleider in het Nederlandse railvervoer van goederen. De treinen van DB Schenker doen dagelijks de zeehavens van Amsterdam, Rotterdam, Vlissingen, Moerdijk, Terneuzen, Delfzijl, Geleen en België aan. Net als de daar aanwezige opslag- en verwerkingsbedrijven. Op Chemelot (industrieterrein voor procestechniek) heeft DB Schenker sinds 2003 een exclusieve concessie voor het leveren van rangeer- en aanvullende diensten.


DB Schenker Rail Nederland
Moreelsepark 1
3511 EP Utrecht
T: 06-29598773

roel.wachelder@DBSchenker.com | www.rail.dbschenker.nl/rail-nederland-nl/start/onderneming/vacatures.html

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij DB Schenker Rail Nederland

DSM Nederland

Algemeen

Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee duurzame waarde voor al zijn stakeholders.

DSM in Nederland

Wij zijn in Nederland op twaalf locaties actief in onderzoek & ontwikkeling, productie en verkoop op gebied van voedingsingrediënten, medicijnen en hoogwaardige materialen.

Nederland is DSM’s bakermat, waar de onderneming in 1902 werd opgericht. Anno 2012 werken ruim 6000 medewerkers binnen een kennisrijke organisatie, met specifieke activiteiten gegroepeerd in het noorden, oosten, westen en zuiden. Circa een op elke vier DSM’ers in Nederland houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Daarmee is Nederland voor DSM een belangrijke broedplaats voor vernieuwing die op vele plaatsen in de wereld gestalte krijgt.

DSM op Chemelot

Op Chemelot is DSM met name actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van hoogwaardige materialen, met name caprolactam (grondstof voor nylon) en Stanyl.

 


DSM Nederland
Poststraat 1
6135 KR Sittard
T: 0031 6 30642060

Ilona-WJ.Smeets@dsm.com | www.dsm.nl

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij DSM Nederland

Fibrant

~~Fibrant is een wereldwijde producent en leverancier van hoogwaardige producten en diensten. Het bedrijf, met het hoofdkantoor gevestigd te Sittard (Nederland) is erop gericht de onbetwiste marktleider te zijn op het gebied van caprolactam en zijn bijproducten. Als werkgever van meer dan 1.200 medewerkers verspreid over 3 continenten, heeft het productiefaciliteiten in Europa, China en de Verenigde Staten. Geleid door specialisten in de industrie opereert het zowel veilig als betrouwbaar en heeft het de aspiratie om toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten en stakeholders. Het bedrijf is opgericht in 2015 als afsplitsing van DSM. Voorheen was het bedrijf volledig eigendom van DSM onder de naam DSM Caprolactam. Nu opereert het bedrijf als een Joint Venture met CVC Capital Partners.


Fibrant
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
T: +31 (0)46 7022070
F:
dave.beijer@fibrant52.com | www.fibrant52.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Fibrant

Intertek

Bedrijven wereldwijd vertrouwen al meer dan honderd jaar op Intertek om de kwaliteit en veiligheid van hun producten, processen en systemen te garanderen.

Intertek is een van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten, met meer dan 36.000 medewerkers in 100 landen wereldwijd, voor een groot gedeelte van onze diensten zijn wij marktleider. 

Daarnaast gaat Intertek verder dan alleen het testen, inspecteren en certificeren van producten en processen; we helpen klanten hun prestaties te verbeteren, de productie en logistiek efficiënter te maken, ondersteunen bij onderzoek en ontwikkeling met laboratoriumdiensten, helpen marktbeperkingen te overwinnen en risico’s te verlagen. We hebben de reputatie opgebouwd dat we klanten ondersteunen bij het verhogen van de waarde van hun producten en het ontwikkelen van betrouwbare merken, ook dragen wij bij aan het optimaliseren van hun concurrentiepositie.

Ongeacht of u een lokaal of mondiaal bedrijf heeft, wij ondersteunen u bij het aantonen dat uw producten en materialen voldoen aan de normen m.b.t. kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid voor vrijwel alle markten wereldwijd. Onze kennis en expertise en het implementeren van voorschriften, normen en standaarden is ongeëvenaard.


Intertek
Koolwaterstofstraat 1
6161 RA Geleen
T: 088-1268888
F: 088-1268896
Lobke.Vliegen@intertek.com | www.intertek.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Intertek

Knowforth Technologies

    


Knowforth Technologies
Urmonderbaan 20a
6167 RD Geleen
T: +31 (0)46 4760 151
F:
info@knowforth.com | www.knowforth.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Knowforth Technologies

Mammoet Nederland BV

Mammoet levert maatwerk voor ieder hijs- en transport vraagstuk in de petrochemische sector, industriële sector, offshore sector en energie sector, maar ook in de civiele sector.

Op basis van jarenlange kennis en ervaring, hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden en een uitstekend track-record kan Mammoet een breed scala diensten aanbieden.

Onze activiteiten variëren van kraanverhuur voor een paar uurtjes tot en met de regie over complexe hijs- en transport projecten. Opgeleid personeel met de juiste instelling en geavanceerd materieel vormen hiervoor de sleutel tot succes.

Mammoet leidt medewerkers zelf op in haar “incompany school”, het Mammoet Trainings center. Mammoets materieel, is 24 uur per dag, zeven dagen in de week inzetbaar in de gehele Benelux.

Daartussen bevinden zich tal van aanvullende services, zoals op- en overslag van projectlading, zowel op eigen terminals als op locaties van derden.

Mammoet staat voor veiligheid, flexibiliteit, inzet en innovatieve oplossingen. Mammoet is vaste partner voor de gehele Chemelot site.

Mammoet :The biggest Thing we Move is Time

-------------------------------------------------------------------------

 


Mammoet Nederland BV
Prof. van Krevelenstraat 10
6163 SC Geleen
T: 088 0062206 / -207

saskia.hameleers@mammoet.com | www.Mammoet.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Mammoet Nederland BV

Matisse Pharmaceuticals

Matisse Pharmaceuticals is een kleine startup die zich bezighoudt met het ontwikkelingen van een geneesmiddel voor de behandeling van septische shock. Matisse is opgericht in 2014 als spin-off van de Universiteit Maastricht en heeft zijn hoofdkantoor op de Brightlands chemelot campus in Geleen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de lead compound klaar te maken voor de eerste klinische fase, met uiteindelijk doel een nieuw geneesmiddel te registreren dat uitkomst kan bieden bij de behandeling van patiënten met septische shock.


Matisse Pharmaceuticals
Burgemeester Lemmensstraat 352
6163 JT Geleen
T: 088 2554 070

info@matisse-pharma.com | https://www.matisse-pharma.com/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Matisse Pharmaceuticals

Mitsubishi Engineering Plastics

Mitsubishi Engineering-Plastics Corporation (MEP) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van technische kunststoffen en richt zich met name op het in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen van nieuwe materialen, die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

 

MEP is opgericht in maart 1994 als gevolg van de samenvoeging van de activiteiten op het gebied van technische kunststoffen van Mitsubishi Gas Chemical Company, Inc. en Mitsubishi Chemical Corporation. De portfolio omvat vijf produktfamilies: Polycarbonaat en Blends (XANTAR® IUPILON® NOVAREX®), Polyamide MXD6 (RENY®), Polybutyleen Terephthalaat (NOVADURAN®), Polyacetaal (IUPITAL®) en gemodificeerd PPE ( IUPIACE®, LEMALLOY®).

 

MEP Europe GmbH is in 2002 in Dusseldorf, Duitsland opgericht als dochteronderneming van MEP Corporation., waarna in 2010 het MEP Europe B.V. Technical Center is gestart. Dit Technical Center bevindt zich op de Research campus van de Chemelot site en is het Europese Research & Ontwikkelings centrum voor Mitsubishi Engineering-Plastics corporation.


Mitsubishi Engineering Plastics
Urmonderbaan 22
6167 RD Geleen
T: -
F:
info@m-ep.co.jp | www.m-ep.co.jp/en/index.html

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Mitsubishi Engineering Plastics

OCI Nitrogen

OCI Nitrogen produceert ammoniak, kunstmest  en melamine.  Wij leveren ammoniak aan de eigen kunstmest- en  de melaminefabrieken en aan diverse andere fabrieken op Chemelot.

De kunstmest wordt verkocht en per schip en over de weg  vervoerd naar Europese landen, Brazilië en de US.  Onze meststoffen spelen daarmee een essentiële rol in de landbouw en de voedselvoorziening van de wereldbevolking.

Melamine wordt wereldwijd gebruikt als grondstof voor lijmen en harsen voor bijvoorbeeld meubelplaten, laminaatparket, coatings, verven en kunststof producten.

Onze procesoperators in  de fabrieken op Chemelot werken voortdurend aan het optimaliseren van productieprocessen om zodoende zo energiezuinig en milieubewust te produceren.

Het hoofdkantoor staat in Geleen, waar ook de moedermaatschappij OCI NV is gevestigd die aan de Amsterdamse beurs staat genoteerd.

Wij hebben stevige, internationale groeiambities. Dat maakt het werken binnen OCI Nitrogen boeiend en uitdagend.


OCI Nitrogen
Mijnweg 1
6167AC GELEEN
T: 046-7020111
F: 046-4528615
info.agro@ocinitrogen.com | www.ocinitrogen.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij OCI Nitrogen

Polyscope Polymers

Polyscope is wereldwijd marktleider in onderzoek, productontwikkeling, productie en distributie van polymeren van styreen maleïnezuuranhydride.

Sinds 2006 is Polyscope uitgegroeid tot een wereldspeler die actief is in tal van industrieën en toepassingen. De producten van ons bedrijf worden onder andere gebruikt in dashboards en zonnedak-frames voor auto’s, in papier en in printplaten van bijvoorbeeld servers.

Een wereldwijde klantenkring wordt bediend vanuit het hoofdkantoor en de productielocatie in Geleen en vanuit lokale compounding- en productiefaciliteiten en verkoop & marketing in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Directeur Patrick Muezers: "Ondernemerschap, groei en ontwikkeling staan hoog in ons vaandel en daarom investeren wij in gedreven mensen die staan voor ‘fresh thinking, great products’.

Bekijk onze corporate video: https://youtu.be/VAfBl3lD2Ms


Polyscope Polymers
Prins de Lignestraat 28
6161 CZ Geleen
T: +31 (0)46 750 00 10
F: +31 (0)46 750 00 19
info@polyscope.eu | www.polyscope.eu/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Polyscope Polymers

QCP

QCP was founded with a clear believe we need to do things differently in Europe when it comes to plastics. Plastic is in itself a fantastic product but its image in Europe is currently heavily deteriorating because of the negative impact it has on our environment. Every year 25 million tons of plastic waste is generated in Europe of which most of it is being landfilled or burned.

The traditional petrochemical industry in Europe is suffering from very high feedstock cost when compared to regions such as the Middle East and North America. The founders see a wonderful opportunity to reduce this pile of waste by re-using it as a competitive alternative for the fossil based feedstock. By doing so, the company will strongly contribute to the circular economy and will improve the environmental footprint by saving energy and reducing CO2 emissions. This also responds to the needs of consumers and brand owners who increasingly call for sustainable products.

The company’s vision is to become the leading European supplier of circular polymer compounds, targeting prime markets and high-end applications. 


QCP
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
T: +31-6-53379452
F:
info@qcpolymers.com | www.qcpolymers.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij QCP

SABIC

SABIC is een internationaal petrochemisch bedrijf. Met het Europese hoofdkantoor in Sittard en een productielocatie in Geleen (Chemelot) staan we sterk in Limburg. Er werken in Limburg maar liefst ruim 1500 mensen bij SABIC. Wereldwijd zijn dit er ruim 40.000 en het bedrijf groeit nog steeds. In Geleen maken we grondstoffen voor de productie van verschillende kunststoffen die gemaakt zijn van koolwaterstoffen die we uit geraffineerde aardolie halen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Onze mensen en hulpbronnen zetten we daarbij zo goed mogelijk in en we gebruiken de beste technieken. Met veilig werken en oog voor het milieu hoog in het vaandel! Goed contact met onze omwonenden vinden wij belangrijk.


SABIC
Europaboulevard 1
6135 LD Sittard
T: +31 (0)46-722 2222
F:
sabic.recruitment@sabic.com | www.sabic.com/corporate/en/careers/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij SABIC

SEKISUI S-LEC BV

Sekisui S-LEC™ is een internationaal topbedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het produceren van de PVB film. Ons succes berust op het leveren van de 3 S'en: Service, Snelheid en Superieure producten. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze uitstekende productiefaciliteiten, technische supportteams en een netwerk van verkoopkantoren met technische service dat het ons mogelijk maakt aan alle wensen van onze klanten te voldoen.


SEKISUI S-LEC BV
Metaalweg 5
6045 JB Roermond
T: 0475-349900
F: 0475-349999
peter.ampts@s-lec.nl | www.s-lec.eu/

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij SEKISUI S-LEC BV

Sitech Services

Chemie in goede banen
Sitech is actief in de procesindustrie, een uitdagende werkomgeving met een focus op optimaal en veilig produceren. Wij beschikken over een professionele organisatie met ruime ervaring op het gebied van site- en manufacturing services. Vakmensen van verschillende disciplines, van techniek tot veiligheid, van informatiebeheer tot procesbeheer en diverse ondersteunende diensten, zijn de drijvende kracht achter verbeterprocessen en optimalisatie van fabrieken en de site.

Leren in de praktijk, projecten die jou en de maatschappij raken
Bij Sitech krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In multi disciplinaire teams inspireren, innoveren en presteren. Naast kennis en kunde delen onze mensen een passie, namelijk het beste uit zichzelf en uit de installaties halen. Daarbij is een goede samenwerking van belang. Deze chemie tussen mensen leidt tot optimale resultaten en continue verbetering.

Help jij ons chemie in goede banen te leiden?


Sitech Services
Koestraat 1
6167 RA Geleen
T: +31 (0)46-4766066
F:
sitech.communications@sitech.nl | www.sitech.nl

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Sitech Services

Utility Support Group B.V.

Utility Support Group (USG) B.V. (vanaf 1 november 2015 eigenaar van EdeA VoF) is een joint venture tussen SABIC Petrochemicals B.V. en Sitech Utility Holding C.V..
Onder de naam USG Industrial Utilities verzorgen wij de inkoop, productie, distributie en verkoop van elektriciteit, stoom, technische gassen, stikstof, lucht en water voor bedrijven op industriecomplex Chemelot. Wij leveren aan fabrieken van onder andere SABIC, OCI Nitrogen, Lanxess, Fibrant en Anqore.

USG Industrial Utilities is erop gericht om een betrouwbare, duurzame partner te zijn op het gebied van productie, distributie en levering van utilities tegen de laagste integrale kosten. Bij al onze activiteiten staan veiligheid, milieu en servicegerichtheid voorop.


“Je moet hier goed zijn in je vak. En je moet leergierig zijn. Maar dan vind je bij USG ook volop kansen om je te ontwikkelen.”

 


Utility Support Group B.V.
Kampstraat 101
6163 HE Geleen
T: 046-7021000

elian.van.de.schoor@edea.nl | www.usg.company

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Utility Support Group B.V.

van Gansewinkel

Afval bestaat niet. Dat is het credo van Van Gansewinkel.

Wij geloven dat afval waardevol is, dat het de kiem vormt voor de producten en goederen van morgen. Daarom beginnen wij bij het begin, waar afval ontstaat. Daar zamelen we het in en bewerken of verwerken het tot nieuwe grondstoffen en (duurzame) energie. Geïnspireerd door de ‘Cradle to Cradle’-filosofie maken we de kringloop zo weer sluitend.

Ook op Chemelot is Van Gansewinkel verantwoordelijk voor het totale afvalmanagement. Van complex chemisch tot alledaags kantoorafval, van laboratorium tot kantine - we leveren maatwerk. Onze specialisten zijn bekend met iedere branche en elke specifieke afvalstroom, en voortdurend op de hoogte van de actuele milieueisen. We nemen de integrale verantwoordelijkheid voor de hele afvalketen. En garanderen zo een ongehinderde, optimale bedrijfsvoering.


van Gansewinkel
Mijnweg 2
6160 MJ Geleen
T: +31 (0)46-7501576
F:
info@vangansewinkel.com | www.vangansewinkel.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij van Gansewinkel

Vynova Beek BV

Vynova is een toonaangevende Europese producent van chlooralkali producten en Polyvinylchloride (PVC). Met vijf productievestigingen en 1.200 toegewijde medewerkers halen we een jaaromzet van bijna 1 miljard Euro. Hoewel we een jong bedrijf zijn, kunnen we voortbouwen op tientallen jaren ervaring als onderdeel van grote internationale chemiegroepen. Bij Vynova streven we naar een respectvolle, aangename werkomgeving en staan we voor een cultuur van continue verbetering en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Vynova Beek B.V. op de Chemelot site wordt met ± 100 medewerkers PVC geproduceerd, grondstof voor produkten zoals kunststof kozijnen, kabelmantels, dashboarden auto's enz. VYNOVA  besteedt veel aandacht aan een verantwoorde bedrijfsvoering. De organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur en prettige werkomgeving.


Vynova Beek BV
Koolwaterstofstraat 1 1
6161 RA Geleen
T: 0467021841

kati.varga@vynova-group.com | www.vynova-group.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Vynova Beek BV

Wessem Port Services Group

Wessem Port Services Group BV is een allround op- en overslagbedrijf voor droge bulk en containers. Core-business is havenexploitatie en de logistiek in al haar multi-modale facetten.

WPS houdt zich bezig met op- en overslag (jaarlijks 4 mio ton) en bewerking van bulkgoederen (zoals zeven, breken,verpakken) met het bijbehorende transport via water, weg en spoor. Vele klanten hebben deze logistieke activiteiten volledig aan WPS uitbesteed. De opslag van goederen kan zowel in hallen, in de open lucht alsook op vloeistofdichte vloeren geschieden.

Naast de haven in Stein exploiteert de WPS Group nog 5 andere havens in Nederland en België. In Wessem, Maastricht (2), Lanaken en Tessenderlo kunnen binnenvaartschepen tot ruim 2.500 ton terecht.

De meest recente uitbreiding van WPS Stein is een nieuw innovatief logistiek concept voor transport, opslag en overdekte belading van kunstmest in binnenvaartschepen. Met deze bargeloader zijn we in staat, ongeacht welk weertype, snel en veilig de schepen te beladen.

Wessem Port Services Group BV is ISO 9001:2008 en VCA** gecertificeerd en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener en is sinds jaren dé thuishaven voor vele gerenommeerde, internationale bedrijven in diverse bedrijfstakken.


Wessem Port Services Group
Buitenhavenweg 7
6171 DW Stein
T: + 31 (0)46 474 7777
F: + 31 (0)46 474 9898
info@wessem.com | www.wessem.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Wessem Port Services Group

Yparex

Yparex® is het toonaangevende Europese merk in extrudeerbare hechtmiddelen. Yparex is gebaseerd op polyolefinen geënt met maleïnezuuranhydride. Het Yparex assortiment biedt uitstekende hechting voor alle vormen van polyethyleen inclusief vernet  PE met barrière kunststoffen zoals EVOH en polyamide, en metalen zoals aluminium, staal en koper.


Yparex
Urmonderbaan 22
6160 AP Geleen
T: +31 (0)53 4824 899
F:
info@yparex.com | www.yparex.com

arrow Ontdek alle vacatures en/of stages bij Yparex

Maak kennis met Chemelot, bekijk onze film

> film Chemelot right here-right now

Top 3 vacatures