werken op chemelot

Ontdek een wereld aan mogelijkheden


Open je toekomst op Chemelot. Met ruim 50 verschillende bedrijven, groot en klein, is dit de grootste werkplek van de regio. De diversiteit aan bedrijven op één locatie is uniek, de manier waarop ze samenwerken aan optimalisatie van processen en producten is dat ook. Als je eenmaal in deze wereld stapt, kun je letterlijk alle kanten uit.
Werkenopchemelot.com helpt je om snel je weg te vinden.

Hier kom je alles te weten over de bedrijven, vacatures en opleidingsmogelijkheden. Precies wat nodig is om de match te maken. Waar wacht je nog op? Versnel je carrière op werkenopchemelot.com.

Zet hier je volgende stap

Met ruim 50 verschillende bedrijven, groot en klein, is Chemelot een wereld op zich. Er werken elke dag maar liefst 7.000 mensen, nanotechnologen en procesoperators, maar ook ICT'ers, financieel specialisten en nog veel meer. Alles bij elkaar is dit de grootste werkplek van de regio en een van de motoren achter de Limburgse economie. Er is geen betere plek voor jouw volgende carrièrestap.

Alles grijpt in elkaar

Op Chemelot wordt volop geïnvesteerd in de toekomst. Veel producten en materialen die je over tien jaar heel vanzelfsprekend vindt, worden hier vandaag ontwikkeld. De grote kracht daarbij is samenwerking.

De diversiteit aan bedrijven op één locatie, Chemelot, is uniek. Samen zoeken ze naar optimalisatie, van processen en producten. Slimmer, efficiënter en duurzamer. Op Chemelot gebeurt het. Van het eerste idee tot de ontwikkeling van het proces en pilot plants, tot de uiteindelijke productie. Alles grijpt in elkaar en alles komt op één locatie samen.

Ben je klaar voor Chemelot?

Als je eenmaal in deze wereld stapt, kun je letterlijke alle kanten uit. De vele cross-overs en samenwerkingsverbanden leveren volop kansen op voor je carrière en persoonlijke ontwikkeling. Zodra je er klaar voor bent, vind je altijd een project, opleiding of baan om verder te komen. Waar vind je op dit moment zoveel ambitie en drive in combinatie met stabiliteit en toekomstzekerheid?

Maak de match

Hoe meer mogelijkheden, hoe groter de uitdaging om je weg te vinden. Deze portal helpt je daarbij. Hier kom je alles te weten over de bedrijven, de mogelijkheden en de samenwerking in projecten op Chemelot. Maar je vindt hier ook alle actuele vacatures, stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden. Alles wat nodig is om de match te maken. Waar wacht je nog op, aan de slag!

Maak kennis met Chemelot, bekijk onze film

> film Chemelot right here-right now
Kennis uitwisselen passie delen

Kennis uitwisselen passie delen

> Opleidingsmogelijkheden
Start-ups

Start-ups en multinationals versterken elkaar

> Bedrijven
standaard

Carrière maken waar de toekomst vorm krijgt

> Vacatures

Top 3 vacatures